9 Kasım 2016 Çarşamba

7 adımda gayrimenkul ofisi dekorasyonu

Gayrimenkul ofisi nasıl dekore edilmeli?
İlk izlenim önemlidir. Bu gerçek, iş yaşamında satış ve pazarlama yapılan tüm ofisler için de geçerli. Peki, gayrimenkul danışmanlarının müşterilerini ağırladığı gayrimenkul ofislerinin dekorasyonu nasıl olmalı?
Emlak ofisi dekorasyonunda nelere dikkat etmeli?
Gayrimenkul danışmanlarının müşterilerini ağırladığı ofislerin şık ve rahat olması gerekiyor. Aynı zamanda profesyonel bir izlenim vermekte ofisin modern, temiz ve uyumlu görünümü son derece etkili oluyor.
7 adımda gayrimenkul ofisi tasarımı

1) Mobilyalarda konfora özen gösterin. Ofis mobilyaları elbette önemli. Aynı özeni müşterilerinizin oturacağı koltuklarda da gösterin. Kendilerini evlerinde gibi rahat hissetmeleri sizi dinlerken kurulacak diyaloğu da olumlu etkileyecektir.
2) Teknolojiyi kullanın. Gayrimenkul portföyünüzle ilgili sunum yaparken ya da müşterinize aradığı evin fotoğraflarını gösterirken bir projeksiyon cihazı kullanın ya da bilgisayarınızdan bir televizyon ekranına görüntüleri yansıtın.
3) Duvarlarınızı boş bırakmayın. Faaliyet gösterdiğiniz şehrin ve bölgenin detaylı haritaları gayrimenkul ofisinizin görünür bir yerinde olmalı. Bir ev satın almak için ofisinize gelen kişilere vaat ettiğiniz yaşamı temsil eden hayatın içinden fotoğraflar için de duvarlarda yer ayırın.
4) Haritanızı renklendirin. Bölgenizdeki en yeni markalı konut projelerinden portföyünüzdeki gayrimenkullerin bulunduğu mahallelere kadar haritanızı renkli ve ayırt edilebilir bir hale kavuşturun.
5) Bekleme alanı oluşturun. Müşterileriniz için rahat oturma gruplarının bulunduğu bir bekleme alanı oluşturmak şık bir fikir. Bu alanı tanıtım için de kullanabilirsiniz. Örneğin gayrimenkul ofisinize ait basılı materyalleri, günlük gazeteleri, sektörel yayınları bir orta sehpada sergileyebilir veya duvara monte edilecek bir ekranda güncel gayrimenkul ilanlarınıza ait bir slayt gösterimi yapabilirsiniz. Bir de çocuğuyla görüşmeye gelen müşterilerinizle iletişiminizi kesintisiz sürdürebilmek adına çocuklara özel boyama kitabı gibi detaylar size artı puan kazandıracaktır.
6) Ne çok sıcak ne çok soğuk olsun. Ofisinizin ısı derecesinde insanların kendini en iyi hissettiği 22-24 derece aralığına geçin. Ayrıca ofisinizin temiz havaya sahip olmasına özen gösterin.
7) Aksesuarlarla modernize edin. Her gün yenilenen güzel kokulu çiçeklere masanızda ve orta sehpalarda yer açın. Farklı aksesuarları da ofisinizde sergileyin ancak karmaşık bir görüntüden uzak durun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder